Viderekommende kurs i tarot – infoside

Fordyp din tarotpraksis med dette spennende kurset

Lyst til å fordype din tarotpraksis? Kunne du tenke deg å begynne lese kort for andre, eller bruke tarot som et aktivt verktøy i din bedrift? I dette kurset går vi dypere i materien, får tips til hvordan du kan bruke dette verktøyet på andre som egen business eller som en del av det du allerede tilbyr.

Dette får du:

  • Seks ferdig innspilte* leksjoner hvor du i ditt eget tempo fordyper din tarotpraksis.
  • Tilgang til norsk Facebook-gruppe og samfunn hvor du og de andre deltakerne kan dele erfaringer og snakke om kurset underveis i reisen (og etter at kurset er ferdig). Det blir også hold ukentlige Q&A’s hvor dere kan stille meg spørsmål eller sende inn på forhånd.
  • Arbeidsark av presentasjonene + eventuelt nytt materiell i fremtiden. Du har tilgang for life.
  • Etter påmelding av kurset vil du få tilsendt noen e-poster med hensikt å støtte deg mens du tar kurset. Du vil også i fremtiden kunne få e-poster som er relevante i forhold til tarot: om kurs innen tarot, reklame for produkter og webinarer etc. Du kan når som helst melde deg av disse nederst i hver e-post.

Ved å bli med på dette kurset vil du:

🌟Lære deg mer om symbolikk, energien i kortstokken, mer om hoffkortene og alle de fire slagene, samt dypdykk i den store arkana, du lærer også om etikk og hvordan du kan komme i gang med din tarot-business, eller hvordan du kan integrere tarot i din business.

🌟Komme mer i kontakt med universets visdom, din intuisjon og indre visdom.

🌟Kunne gi fantastiske tarotlesninger til både deg selv og andre med selvsikkerhet.

Hvorfor lære tarot av akkurat Ragna?

🌟Ragna har skrevet og gitt utallige tarotveiledninger de siste seks årene og får stadig tilbakemelding om at hun er «spot on». Dette kan hun hjelpe deg å bli i dine readinger til deg selv og andre også.

🌟Hun jobber som skribent og sosiale medier ansvarlig i magasinet Medium og er deres tarotkortspesialist. Hun har en fast artikkel om tarot i bladet og en daglig nettspalte på deres nettside med «Dagens kort».

Ferdig innspilte leksjoner* du kan se i eget tempo:

Leksjon 1-6 er ferdig innspilte* videoer du kan se i ditt tempo. Her er en oversikt over leksjonene, med forbehold om endring:

  • Leksjon 1 – Symbolikk i tarot: I denne leksjonen ser vi på de vanligste symbolene i tarot og hva disse kan påvirke og hjelpe din lesning.
  • Leksjon 2 – Dypdykk i Den store arkana: I denne leksjonen utforsker vi Den store arkana i mer detalj (astrologi, arketyper, historie, narrens reise).
  • Leksjon 3 – Dypdykk i de fire slagene i Den lille arkana: Her ser vi på energien i hvert slag, elementene, typiske problemstillinger og numerologi.
  • Leksjon 4 – Hoffkortene: Denne leksjonen er viet kun til de «vanskelige» hoffkortene og hvor vi ser på energi, yrker, astrologi og hvordan du kan lese dem.
  • Leksjon 5 – Hvordan lese store kortlegg demonstrasjon: Her ser du en video av hvordan du kan lese større kortlegg samt får tips til hvordan du kan bli enda tryggere i en slik setting.
  • Leksjon 6 – Tarot som del av business: I denne leksjonen går jeg gjennom hvordan du kan lese kort på andre, etikk som er viktig å tenke på, nødvendige forberedelser, hvordan du går frem med pris samt forteller om flere måter du kan bruke tarot som en spennende del av din business.

Du får også mulighet til å bli en del av fellesskapet Tarotheksene mens du tar kurset.

På utkikk etter en ny tarotkurset? Sjekk gjerne ut tarortkortstokkutvalget til Lille Arkana her.NB: Det slippes en leksjon i uken. Siste leksjon slippes 23. oktober:

Meld deg på her:

Skroll til toppen