Fordyp din tarotpraksis med dette spennende kurset

Lyst til å fordype din tarotpraksis? Kunne du tenke deg å begynne lese kort for andre, eller bruke tarot som et aktivt verktøy i din bedrift? I dette kurset går vi dypere i materien, få tips til hvordan du kan bruke dette verktøyet på andre som egen business eller som en del av det du allerede tilbyr.

Dette får du:

Ved å bli med på dette kurset vil du:

🌟Lære deg mer om symbolikk, energien i kortstokken, mer om hoffkortene og alle de fire slagene, samt dypdykk i den store arkana, du lærer også om etikk og hvordan du kan komme i gang med din tarot-business, eller hvordan du kan integrere tarot i din business.

🌟Komme mer i kontakt med universets visdom, din intuisjon og indre visdom.

🌟Kunne gi fantastiske tarotlesninger til både deg selv og andre med selvsikkerhet.

Hvorfor lære tarot av akkurat Ragna?

🌟Ragna har skrevet og gitt utallige tarotveiledninger de siste syv årene og får stadig tilbakemelding om at hun er «spot on». Dette kan hun hjelpe deg å bli i dine readinger til deg selv og andre også.

🌟Hun er magasinet Medium tarotekspert. Hun har skrevet flere artikler om tarot i magasinet og en daglig nettspalte på deres nettside med «Dagens kort».

 

Ferdig innspilte leksjoner du ser i eget tempo

Leksjon 1-6 er ferdig innspilte* videoer du kan se i ditt tempo. Her er en oversikt over leksjonene, med forbehold om endring:

Du får også mulighet til å bli en del av fellesskapet Tarotheksene mens du tar kurset.

På utkikk etter en ny tarotkurset? Sjekk gjerne ut tarortkortstokkutvalget til Lille Arkana her.

 

Tilbakemeldinger tidligere kursdeltakere:

Skroll til toppen