Et lettbeint grunnkurs i tarot som hjelper deg å komme skikkelig i gang med din tarotpraksis.

Lyst til å ha umiddelbar tilgang til universets visdom? Bli trygg på deg selv og lettere kunne ta avgjørelser? Bli bedre kjent med intuisjonen din? Eller rett og slett bringe litt mer magi og mystikk inn i livet ditt? Kanskje litt av alt? Da er dette kurset for deg! Jeg gleder meg til å lære deg hvordan du kan bruke dette fantastiske verktøyet!

Det er to ting jeg elsker dypt i dette livet utenom familie og venner. Det ene er Tarot🔮 (og det andre er sjokolade🍫🤷🏻‍♀️). Jeg er lidenskapelig opptatt av tarot og de positive effektene dette magiske verktøyet har på utvikling av intuisjonen og personlig utvikling. Kan du tarot så har du alltid tilgang til universets visdom, for meg er tarot virkelig en direktelinje til denne visdomskilden og jeg har lyst til å lære deg. Lyst til å lære deg tarot på en morsom og spennende måte? Bli med da vel!

Allerede fra første leksjon skal du begynne å bruke tarotkortene dine med selvtillit og glede. Deretter blir det spennende leksjoner hvor du lærer deg å kjenne tarotstokken, få tips til hvordan du leser og bruker kortene, samt får mine beste tips til kortlegg og hvordan du kommer i gang. Dette blir starten på en livslang reise med et verktøy som vil for alltid hjelpe deg å ta avgjørelser, gi innsikt og støtte. Hva venter du på?

Dette får du:

 

Ved å bli med på dette kurset vil du:

🌟Lære deg enkle, morsomme teknikker som hjelper deg å huske kjernebudskapet til tarotkortene🌟

🌟Komme mer i kontakt med universets visdom, din intuisjon og indre visdom🌟

🌟Kunne gi fantastiske tarotlesninger til både deg selv og andre med selvsikkerhet🌟

 

Hvorfor lære tarot av akkurat Ragna?

🌟Ragna har skrevet og gitt utallige tarotveiledninger de siste syv årene og får stadig tilbakemelding om at hun er «spot on». Dette kan hun hjelpe deg å bli i dine readinger til deg selv og andre også.

🌟Hun er magasinet Medium tarotekspert. Hun har skrevet flere artikler om tarot i magasinet og en daglig nettspalte på deres nettside med «Dagens kort».

 

🌟Ragna har skrevet og gitt utallige tarotveiledninger de siste seks årene og får stadig tilbakemelding om at hun er «spot on». Dette kan hun hjelpe deg å bli i dine readinger til deg selv og andre også.

🌟Hun jobber som skribent og sosiale medier ansvarlig i magasinet Medium og er deres tarotkortspesialist. Hun har en fast artikkel om tarot i bladet og en daglig nettspalte på deres nettside med «Dagens kort».

 

Ferdig innspilte leksjoner du ser i eget tempo

Leksjon 1-6 er ferdig innspilte videoer du kan se i ditt tempo.

Du får også mulighet til å bli en del av fellesskapet Tarotheksene mens du tar kurset. Her er det egen lukket Facebookgruppe hvor det er ukentlige livesendinger med Q&A.

Tarotkort jeg anbefaler til dette kurset:

Hvis du ikke allerede har en tarotkortstokk du trives med så anbefaler jeg deg at du skaffer en du ønsker å bruke til dette kurset. Jeg anbefaler at du kun bruker en kortstokk mens du jobber deg gjennom kurset slik at du bli skikkelig kjent og fortrolig med den kortstokken. Du kan gjenta prosessen med andre kortstokker senere. Du må selvsagt velge akkurat den kortstokken du ønsker, men jeg har noen generelle anbefalinger:

Dette er bare noen eksempler – velg den DU liker. Sjekk gjerne ut tarortkortstokkutvalget til Lille Arkana her.

Tilbakemeldinger tidligere kursdeltakere:

Skroll til toppen