Kjøpsbetingelser

Hvem er det Ragna Torheim tilbyr tjenester til

Alle tjenester, kurs og eventer som Ragna Torheim tilbyr er for et voksent publikum. Tjenestene Ragna tilbyr er for personlig selvutvikling både for privatpersoner, men også for businesseiere/ gründere.

Ansvarsfraskrivelse 

All informasjon som presenteres på Lunation plattformen (https://www.lunation.no), Ragna’s blog (https://www.ragnasspiritualcorner.com) og kursside (https://www.tarotmedragna.no) er kun ment for pedagogiske og inspirerende formål. Materialet eies av Heksekroken/ Ragna Torheim ENK.

Det er ikke tillatt å dele kontoer.  Én konto er kun ment for personen som blir fakturert og det er forbudt å dele kontoen din. 

Ragna Torheim leverer materiale til de forskjellige sidene og portalene jevnlig. Innholdet er ment som hjelp i personlig utvikling. Fra tid til annen kan det også være andre lærere/ coacher som bidrar med innhold. 

Ragna Torheim og eventuelt andre lærere/coacher er fratatt alt ansvar for å hevde at det som fungerer for dem vil fungere for deg. Det er ditt liv og ditt ansvar å velge eller ikke velge å bruke innholdet i disse videoene og andre produkter/tjenester som presenteres på denne siden.  

Du er den viktigste ingrediensen i din egen helse, velvære og lykke, og du er ansvarlig for å bestemme hvordan du vil leve livet ditt, hva du vil lese, hvilke råd du skal følge, hva du vil spise og hvordan du tar vare på sinnet ditt og kroppen din. 

Noe av innholdet som presenteres tilbyr teknikker, øvelser, meditasjoner og oppgaver/utfordringer som vil kunne hjelpe deg i din personlige utvikling. De gir derimot ingen garantier for at det vil skje. De gir heller ikke diagnose eller behandling av spesifikk utfordring i livet ditt. 

Informasjon, coaching, veiledning og råd som du får av Ragna og gjennom hennes kanaler: hjemmesider (https://www.lunation.no, https://www.ragnasspiritualcorner.com, https://www.tarotmedragna.no) nyhetsbrev, blog, YouTube, Instagram, Facebook, Podkast osv. erstatter ikke tradisjonell medisin eller psykiatrisk behandling. Ragna er ingen terapeut. Tarotreadinger bør bli sett på som positiv og oppbyggende underholdning som bygger deg opp og som kan hjelpe deg i å ta valg og komme i kontakt med din intuisjon og indre kraft. Det er ikke alltid at tarotlesninger gir gjenklang og det er greit. Tarot kan være et fantastisk verktøy til å komme i kontakt med deg selv og din indre visdom. Kun du bestemmer over ditt liv og din fremtid. Jeg bare forteller hva kortene har av budskap. Fremtiden er alltid flytende.

Du alene er ansvarlig for å fortsette med din egen fysiske, medisinske, psykologiske behandling og omsorg. Det er ingen medisinske påstander knyttet til de helbredende egenskapene til eventuelle teknikker eller tjenester som nevnes i medlemskapets innhold. Det anbefales at du i alle tilfeller av sykdom, skade, sykdom, depresjon o.l.  søker hjelp fra en godkjent lege. Denne informasjonen er gjort tilgjengelig for å inspirere og har derfor absolutt ingen påstander om helbredelse/helbredelse av en tilstand, sykdom, syndrom eller lidelse. 

Retningslinjer nettbutikk, kurs og medlemskap

Personopplysninger

Ragna samler ikke på kredittkortopplysninger, eller deler det med tredjepart. Les personvernerklæringen for mer informasjon om hvordan dine data blir håndtert.

Medlemskap i LUNATION:

Lunation.no er en medlemsportal for selvutvikling.

1. Medlemskap
Lunation medlemskapet er et månedlig abonnement. Ditt medlemskap fortsetter helt til det avsluttes. For å kunne bruke medlemskapstjenesten må du ha tilgang til Internett og en internett-enhet (PC/Mac/nettbrett/smarttelefon), og du må oppgi betalingsmåte. «Betalingsmåte» betyr en gyldig og akseptert betalingsmåte (som kan bli oppdatert fra tid til annen) som tilsier at man betaler for abonnementet via en tredjepart. Med mindre du avslutter medlemskapet ditt før neste faktureringsdatoen, gir du oss tillatelse til å belaste betalingsmåten din for medlemskapsavgiften for neste faktureringsperiode (se punkt 6. «Fakturering og avslutning av medlemskap» nedenfor). 

2. Pris. 
Magisk egentid medlemskapet koster kr. 444 i måneden for medlemskapet «Halvmåne» og kr. 2222 i måneden for medlemskapet «Fullmåne» som tilbyr det samme som halvmåne + 30 minutters veiledning med Ragna. Det er ingen binding tilknyttet medlemskapet. Du kan når som helst velge bort den automatiske fornyelsen. Ved avbestilling vil du ikke bli belastet den påfølgende måneden. Du må avbestille før neste fornyelsesdato for ikke å bli belastet for en måned til. Hvis du ønsker å kansellere ditt månedlige abonnement, gjør du dette selv. Du finner informasjon om hvordan du gjør dette på din profil i portalen. 

Du kan også kontakte oss og be oss om å avslutte ditt medlemskapet på dine vegne.  Mer informasjon om dette finner du under punkt 6.4. Avslutte medlemskap. 

Vær oppmerksom på at ved å kansellere ditt medlemskap mister du all tilgang til innholdet i medlemsportalen fra den dagen du kansellerer. Du mister også tilgang til Facebook-gruppen dedikert våre medlemmer. 

Det er ingen refusjon for månedlig medlemskapsabonnement. Har man først påbegynt sitt medlemskap refunderes det ikke. 

3. Kampanjetilbud. 

Vi kan fra tid til annen tilby spesielle kampanjetilbud for vår medlemsportal. 

Vennligst Merk!
Å klikke på «Unsubscribe» eller «Avslutt» linken i en epost du har mottatt fra vårt e-post system (MailMojo) vil gi deg muligheten til å fjerne deg selv fra enhver epost liste du abonnerer på hos oss. Du vil også ha muligheten til å fjerne din profil fra vår database. Dette er IKKE det samme som å avslutte sitt betalte medlemskap i portalen. Man må enten be oss avslutte medlemskapet på dine vegne ved å kontakte oss eller ved å logge seg på sitt medlemskap og avslutte det der.
 

Vennligst Merk! 

Man må enten be oss avslutte medlemskapet på dine vegne ved å kontakte oss eller ved å logge seg på sitt medlemskap og avslutte det der. 

Det er ingen refusjon for abonnementet. Har man først påbegynt sitt medlemskap refunderes det ikke. 

4. Levering av innhold 

Hver måned vil det bli publisert nytt innhold i medlemsportalen i tillegg til en livesamling hver måned over Zoom.   

Nytt innhold følger kalender månedene. Du får derfor tilgang til nytt innhold den 1. i hver måned.  

5. Pause i medlemskapet 

Du kan avslutte/pause medlemskapet når du vil og starte opp igjen når du vil. Dette fordi det ikke er noe binding for Lunation-tjenesten. Du har kun tilgang til innhold ved betalt måned.

6. Fakturering og avslutning av medlemskap 


6.1. Faktureringsperiode. Medlemskapsavgiften for Lunation-medlemskapstjenesten belastes betalingsmåten din på betalingsdatoen som er spesifisert på din «Konto»-siden. Lengden på faktureringsperioden din avhenger av hvilket abonnement du valgte da du registrerte deg for tjenesten. I noen tilfeller kan betalingsdatoen endres, f.eks. hvis det ikke lykkes å belaste betalingsmåten din, når du endrer abonnement, eller hvis det betalte medlemskapet begynte på en dato som ikke finnes i en gitt måned. 

6.2. Betalingsmåter. For å kunne bruke magisk egentid medlemskapstjenesten må du oppgi en betalingsmåte. Om en betaling ikke er oppgjort på grunn av utløpt betalingsmåte, manglende økonomisk dekning eller andre forhold, og du ikke avslutter kontoen, kan vi sperre tilgangen din til tjenesten til vi har belastet en gyldig betalingsmåte. 

6.3. Oppdatere din betalingsmåte. Du kan oppdatere din betalingsmåte på din «Konto»-side. 


6.4. Avslutte medlemskap.
Du kan avslutte Lunation-medlemskapet når som helst. Vi gjør oppmerksom på at når du avslutter ditt medlemskap vil du miste tilgangen til medlemsportalen når betalingsperioden er ferdig.  

Vennligst Merk! 

Å klikke på «Unsubscribe» eller «Avslutt» linken i en epost du har mottatt fra vårt epost system (MailMojo) vil gi deg muligheten til å fjerne deg selv fra enhver epost liste du abonnerer på hos oss. Du vil også ha muligheten til å fjerne din profil fra vår database. Dette er IKKE det samme som å avslutte sitt betalte medlemskap i portalen. Man må enten be oss avslutte medlemskapet på dine vegne ved å kontakte oss eller ved å logge seg på sitt medlemskap og avslutte det der. 

Betalingen kan ikke refunderes, og vi tilbyr ingen refusjon eller kreditt for påbegynte medlemskapsperioder eller for Lunaiton-innhold som du ikke har benyttet deg av. Hvis du avslutter medlemskapet, stenges kontoen din automatisk. Du mister også tilgang til Facebook gruppen dedikert til  Lunation. 

6.5. Endringer i pris og abonnement. Fra tid til annen kan vi endre abonnementer og priser på tjenestene. Slike prisendringer eller endringer i abonnementet vil ikke endre den prisen du inngikk når du ble medlem. 

En-til en readinger og mentortimer med Ragna

Alle readinger, mentortimer og kurs, både over Zoom, fysisk og skriftlig er for å støtte en personlig og spirituell selvutvikling. Kunder må være 18 år eller eldre. Dette erstatter ikke skolemedisin og du har selv ansvar for det du tar i bruk av råd. Du har egen fri vilje.

Kurs og webinarer

Ragna tilbyr både ferdig innspilte online med tilhørende Facebook gruppe /forum som støtter din kursgang, samt webinarer og fysiske kurs/ events. Veiledninger/ kurs og mentortimer kan bli tatt opp og delt med deg via en ikke-oppført lenke til Ragna’s YouTube kanal.

Innspilte kurs og medlemsinnhold vises i de forskjellige kursportalen på den gjeldende nettsiden. Kun bruker med aktivt medlemskap/ betalt kursavgift har tilgang til dette innholdet.

Ved sykdom

Hvis Ragna må avlyse samling/ en-til-en/ kurs/ webinar etc. grunnet sykdom eller force majeure, kan det hende det settes inn vikar eller det settes opp nye tidspunkt . Du får gir beskjed. Skulle du bli syk eller må avlyse av andre grunner en en-tilen reading/ mentortime, kurs eller lignende gis det ikke erstatning, men du får mulighet for ny time. Du gi beskjed i god tid og påvente noe ventetid til neste mulighet. Dette avtales.

Kjøpte kurs/ webinarer/ workshops, verken digitale eller fysiske refunderes ikke.

Diverse 

Kundestøtte: For å finne mer informasjon om tjenesten vår og dens funksjoner, eller hvis du trenger hjelp med din konto, send en e-post til ragna@tarotmedragna.no. 

Opprettholdelse: Hvis én eller flere bestemmelser i disse vilkårene anses å være ugyldig, ulovlig, umulig å håndheve, skal gyldigheten, lovligheten og gjennomførbarheten til de gjenværende bestemmelsene opprettholde og beholde sin fulle kraft og effekt. 

Endringer i vilkår for bruk. Heksekroken/ Ragna Torheim ENK kan fra tid til annen revidere disse Vilkårene for bruk. Vi varsler deg minst 30 dager før slike endringer gjøres gjeldende for deg. 

Elektronisk kommunikasjon: Vi vil sende deg informasjon om kontoen din (f.eks. betalingsautorisasjoner, fakturaer, endring av passord eller betalingsmåte, bekreftelser, varsler) kun i elektronisk format, for eksempel via e-poster til e-postadressen du oppga under registreringsprosessen. 

Skroll til toppen