tarot med Ragna

Lær å bruke verktøyet som blir din nøkkel til både universets og din indre visdom – Tarot!

I mine kurs kan du både få en spennende innføring i tarot, samt fordype deg slik at du kan utføre episke (og etiske) readinger til både deg selv og kunder.

Kurs Jeg tilbyr:

Jeg tilbyr både et spennende og lettbeint grunnkurs i tarot som hjelper deg å komme skikkelig i gang med din tarotpraksis. Du kan også ta et fordypningskurs hvor vi går dypere ned i tarotmaterien gjennom blant annet symbolikk, etikk og utføring av tarotlesninger på andre.
Jeg tilbyr også kurs på engelsk.

Grunnkurs – 4444 kr (Innhold klart 17/8-23)

Lyst til å ha umiddelbar tilgang til universets visdom? Bli trygg på deg selv og lettere kunne ta avgjørelser? Bli bedre kjent med intuisjonen din? Eller rett og slett bringe litt mer magi og mystikk inn i livet ditt? Kanskje litt av alt? Da er dette kurset for deg! Jeg gleder meg til å lære deg hvordan du kan bruke dette fantastiske verktøyet!

Viderekommende kurs – 5555 kr (Innhold klart 17/8-23)

Får du ikke nok av tarot? Eller har du lyst til å fordype deg ytterligere og trenger tips til å løfte din tarotpraksis til det neste nivået? Her går vi i dybden på symbolikk, etikk, hoffkortene hvordan du legger større kortlegg og hvordan du skal gå frem hvis du ønsker å bruke Tarotreadinger som en del av din business.

Hvor lære tarot?

Tarot er et fantastisk verktøy som hjelper deg å komme i kontakt med intuisjonen din, til personlig selvutvikling, samt støtte til valg.

Kom i kontakt med intuisjonen din
Gir støtte ved vanskelige avgjørelser
Gir klarhet og bekreftelser
Spennende spåverktøy
Flott verktøy til refleksjon og meditasjon

Produkter som støtter din tarotreise:

Her er en rekke produkter som kan hjelpe deg på din tarotreise.

Stor Plakat – Alle Tarotkort (166 kr)

Superhendig og oversiktlig 50x70cm – plakat med oversikt over alle 78 tarotkort med stikkord som forklarer hva hvert kort betyr.

Bli med i fellesskapet «Tarotheksene»

Dette er en medlemsside og fellesskap for alle de som har tatt eller tar tarotkurs (uansett nivå) hos Ragna og som ønsker å fortsette sitt taroteventyr.

Små Plakater – Alle Tarotkort (122 kr)

To stykk superhendige og oversiktlige A3- plakater med oversikt over Den store- og Den lille arkana på hver sin side.

Om Ragna

Hei, jeg heter Ragna Torheim og er tarotlæreren din!

Jeg er en stolt heks, skribent, spirituell veileder og lærer, tarotleser og podkaster. Jeg elsker å hjelpe og veilede mennesker med min intuisjon, livserfaring og mine elskede tarotkort. De siste seks årene har jeg utført utallige tarotveiledninger og får stadig tilbakemelding om at jeg er «spot on». Dette kan jeg hjelpe deg å bli i dine readinger til deg selv og andre også! Jeg jobber som skribent og sosiale medier ansvarlige i magasinet Medium og blir omtalt som deres tarotkortspesialist med mine faste tarotartikler i bladet, samt nettspalten «dagens kort» hvor det er en daglig artikkel med tarot- eller orakelkort for dagen. Jeg er lidenskapelig opptatt av tarot og ønsker å inspirere andre til å bruke dette fantastiske verktøyet alik at andre kan og kan føle på den gleden, mestringen og støtten jeg får av å bruke tarotkortene mine.

Hva tidligere deltakere sier:

Skroll til toppen