Grunnkurs i tarot – infoside

Et lettbeint grunnkurs i tarot som hjelper deg å komme skikkelig i gang med din tarotpraksis.

Lyst til å ha umiddelbar tilgang til universets visdom? Bli trygg på deg selv og lettere kunne ta avgjørelser? Bli bedre kjent med intuisjonen din? Eller rett og slett bringe litt mer magi og mystikk inn i livet ditt? Kanskje litt av alt? Da er dette kurset for deg! Jeg gleder meg til å lære deg hvordan du kan bruke dette fantastiske verktøyet!

Det er to ting jeg elsker dypt i dette livet utenom familie og venner. Det ene er Tarot🔮 (og det andre er sjokolade🍫🤷🏻‍♀️). Jeg er lidenskapelig opptatt av tarot og de positive effektene dette magiske verktøyet har på utvikling av intuisjonen og personlig utvikling. Kan du tarot så har du alltid tilgang til universets visdom, for meg er tarot virkelig en direktelinje til denne visdomskilden og jeg har lyst til å lære deg. Lyst til å lære deg tarot på en morsom og spennende måte? Bli med da vel!

Allerede fra første samling skal du begynne å bruke tarotkortene dine med selvtillit og glede. Deretter blir det spennende leksjoner hvor du lærer deg å kjenne tarotstokken, få tips til hvordan du leser og bruker kortene, samt får mine beste tips til kortlegg og hvordan du kommer i gang. Dette blir starten på en livslang reise med et verktøy som vil for alltid hjelpe deg å ta avgjørelser, gi innsikt og støtte. Hva venter du på?

Dette får du:

 • Seks spennende leksjoner som hjelper deg å komme i gang med tarot. Her blir det både undervisning og praktiske «hands-on» oppgaver slik at du kan begynne å  bruke dette herlige verktøyet!
 • Tilgang til norsk Facebook-gruppe og samfunn som du og de andre deltakerne kan dele erfaringer og snakke om kurset underveis i reisen (og etter at kurset er ferdig).
 • Spennende og nyttig arbeidshefte som du har til odel og eie.
 • Etter påmelding av kurset vil du få tilsendt noen e-poster med hensikt å støtte deg mens du tar kurset. Du vil også i fremtiden kunne få e-poster som er relevante i forhold til tarot: om kurs innen tarot, reklame for produkter og webinarer etc. Du kan når som helst melde deg av disse nederst i hver e-post.

Ved å bli med på dette kurset vil du:

🌟Lære deg enkle, morsomme teknikker som hjelper deg å huske kjernebudskapet til tarotkortene🌟

🌟Komme mer i kontakt med universets visdom, din intuisjon og indre visdom🌟

🌟Kunne gi fantastiske tarotlesninger til både deg selv og andre med selvsikkerhet🌟

Hvorfor lære tarot av akkurat Ragna?

🌟Ragna har skrevet og gitt utallige tarotveiledninger de siste seks årene og får stadig tilbakemelding om at hun er «spot on». Dette kan hun hjelpe deg å bli i dine readinger til deg selv og andre også.

🌟Hun jobber som skribent og sosiale medier ansvarlig i magasinet Medium og er deres tarotkortspesialist. Hun har en fast artikkel om tarot i bladet og en daglig nettspalte på deres nettside med «Dagens kort».

FERDIG INNSPILTE LEKSJONER DU KAN SE NÅR DU VIL:

Leksjon 1-6 er ferdig innspilte videoer du kan se i ditt tempo.

 • Leksjon 1 Kom i gang med dine tarotkort: Yay! Vi er i gang! I denne leksjonen vil du lære et enkelt system som hjelpe deg å lære tarot på en morsom og spennende måte.
 • Leksjon 2: Bli bestis med dine tarotkort: I denne leksjonen vil du lære noen spennende, enkle og morsomme teknikker som hjelper deg å virkelig bli godt kjent med dine tarotkort. Ved å bli bestis med dine tarotkort vil dine readinger bli enda mer unike, spennende og dype.
 • Leksjon 3 : Bli selvsikker i dine lesninger og tydninger av kortene: Lær spennende, kraftfulle og enkle teknikker som hjelper deg å stole på intuisjonen din og det du får inn. Du trekker faktisk aldri feil kort.
 • Leksjon 4: Tarotkortenes betydning: Den lille arkana: I denne leksjonen gir jeg den en liten gjennomgang av Den lille arkana. Du vil se det store bildet over hvordan Den lille arkana er bygget opp og jeg vil enkelt og tydelig forklare deg systemet som disse kortene er bygget på. Du skal hilse på og bli kjent med hoffkortene.
 • Leksjon 5: Tarotkortenes betydning: Den store arkana: I denne leksjonen gir jeg den en liten gjennomgang av Den store arkana. Jeg skal ta deg med på en liten visualiserende reise gjennom arketypene med Narren.
 • Leksjon 6: Bruk av tarotkortlegg og veien videre etter kurset: Du blir introdusert mine favorittkortlegg og jeg viser hvordan du kan bruke dem. Jeg kommer også med tips til forskjellige andre tarotkurs, forfattere, bøker og andre resurser du kan bruke videre på din tarotreise etter endt kurs.

Tarotkort jeg anbefaler til dette kurset:

Hvis du ikke allerede har en tarotkortstokk du trives med så anbefaler jeg deg at du skaffer en du ønsker å bruke til dette kurset. Jeg anbefaler at du kun bruker en kortstokk mens du jobber deg gjennom kurset slik at du bli skikkelig kjent og fortrolig med den kortstokken. Du kan gjenta prosessen med andre kortstokker senere. Du må selvsagt velge akkurat den kortstokken du ønsker, men jeg har noen generelle anbefalinger:

 • At det er en kortstokk som har bilder og tematikk som tiltaler deg.
 • Det er en fordel om det er bilder på alle kortene også alle kortene i Den lille arkana. Dette vil hjelpe deg å lettere forstå budskapet i starten.
 • Velg gjerne en kortstokk som følger det tradisjonelle tarot systemet. Her er noen anbefalinger fra meg:
  • Tarot Cats av Bunny Dee.
  • The Unfolding Path Tarot av Athene Arcana.
  • Druid Craft Tarot av Stephanie og Philip Carr-Gomm.
  • Engletarot av Radleigh Valentine (oversatt av Lille Arkana)

Dette er bare noen eksempler – velg den DU liker. Sjekk gjerne ut tarortkortstokkutvalget til Lille Arkana her.Meld deg på her:

Skroll til toppen