Om Ragna

«Erfaren og kunnskapsrik lærer, engasjerende og raus.»

– kursdeltaker

Mitt navn er Ragna og jeg er en stolt heks og mamma, jeg er også skribent, spirituell veileder og mentor. Jeg driver også en egen YouTube kanal og Podkast. Tarotkort er mitt trofaste verktøy og jeg er en dyktig intuitiv tarotleser og lærer. Jeg bor sammen med min store kjærlighet, soulmate og ektemann Kim, vår sønn Lukas, datter Luna og familiar /fylgje katten Nemi.💜

Jeg er lidenskapelig opptatt av tarot og de positive effektene dette magiske verktøyet har på utvikling av intuisjonen, din selvtillit og personlige utvikling. 

I tillegg til å holde kurs i tarot tilbyr jeg dyptgående en-til-en tarotreadinger og jeg driver en medlemsportal for moderne hekser: Lunation. Jeg er også ansatt i magasinet Medium som skribent, sosiale medier ansvarlig og podkaster. Jeg er deres tarotkortspesialist og har skrevet flere artikler om tarot, samt har den daglige spalten med «dagens kort» på medium.no

Lærer og rådgiver «by design»:

Jeg har alltid hatt et sterkt kall om å hjelpe andre mennesker, spesielt med tanke på min egen erfaring og hvordan jeg har taklet motgang. Navnet mitt, Ragna, er et gammelt norrønt navn, som betyr «rådgiver» (og gudinne eller kriger). Innenfor human design er jeg en meget intuitiv 5/1 Projector. Så undervisning og coaching/veiledning føles veldig naturlig og riktig for meg.

Mitt løfte til deg:

Etter å ha tatt kurs eller tatt veiledning eller mentortimer med meg skal du føle deg tryggere i deg selv, være mer i kontakt med din intuisjon. Du skal ha et godt grunnlag slik at du kan fortsette din tarotpraksis med selvtillit og glede.

Skroll til toppen